ParadiseHill kennel:

Olemme Katja ja Kari Laine ja perheeseemme kuuluu kolme kotona asuvaa teinipoikaa. Pois muuttaneet aikuiset lapset käyvät meillä säännöllisesti. Kotona meillä asustaa tällä hetkellä neljä shetlanninlammaskoiraa ja yksi kultainennoutaja. Lisäksi meillä on kissa Nanna. Meiltä on sijoituksessa kaksi kultaistanoutajaa ja kaksi shelttiä. Tämänhetkisessä asuinpaikassa Porin Paratiisinmäessä koirakiintiö pysyneekin maksimissaan viiden koiran laumana. Ensimmäinen oma sheltti tuli meille vuonna 2001 Satulinnan kennelistä, rakas Arttu (Satulinnan Rommi Tommi), joka eli lähes 13- vuotiaaksi. Koiria meillä on ollut käytännössä aina.

Kasvattaminen ja koirat tietysti ovat meille rakas harrastus ja kasvatustoimintaa tehdään varsinaisen päivätyön ja perheen ohella. Kasvattajana tarkoituksena meillä on kasvattaa terveitä, rodunomaisia ja hyväluonteisia shelttejä ja kultaisianoutajia. Kasvatustoimintamme on pientä ja toivomme pennuille löytyvän rakastavat ja harrastavat kodit. Kumpikaan rotu ei ole sohvankoriste. Varsinkin kultainennoutaja tarvitsee liikuntaa ja aktiviteettejä todella paljon. Kaikista koirista ei tietysti ole näyttelykoiriksi, eikä tarvitse ollakaan, mutta jokin harrastus/aktiviteetti koiralla tulisi olla. Jos lupaavia pentuja syntyy, niin pyrimme etsimään joillekin nartuille yhteistyöhaluisia sijoituskoteja. Muuten arvostamme harrastavia ja aktiivisia koteja. Tulevien omistajien tulee sitoutua teettämään PEVISA-tutkimukset koiralle 1–1.5 vuoden isässä (vähintään lonkka- ja kyynärkuvaukset ja silmien peilaukset)

Pennut saavat meillä kasvaa perheen arjessa, osana perhettä ja tottua erilaisiin asioihin: tavallisiin perheen ääniin, ihmisiin, muihin koiriin, kissaan, autoiluun, käsittelyyn jne. Pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina, rekisteröityinä ja madotettuina. Autamme mielelläni tarvittaessa kasvattieni kanssa ja kuulemme mielelläni niiden kuulumisia.

Ystävällisin terveisin

Katja ja Kari Laine
  • Siiri (So ParadiseHill Laurem Hill)

    Sijoituksessa oleva Kultainennoutaja Siiri

  • Shelttipentue 2020